Vanaf

€ 8,50

per persoon

ICE

Discoschaatsen: lichtjesavond

Discoschaatsen: lichtjesavond
Discoschaatsen bij Silverdome

Eén keer in de maand (soms twee keer!) op zaterdagavond transformeert SilverDome tot een bruisende plek tijdens ons populaire discoschaats evenement! Kom en doe mee aan de leukste avond van de maand, waar je de kans krijgt om te schaatsen op de coolste deuntjes terwijl de discolampen fonkelen en de muziek door de luidsprekers knalt.

Het discoschaatsen is op de zaterdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. Iedereen is welkom (alle leeftijden toegestaan). Op de volgende data kan je bij ons terecht voor een gezellige avond:

Het zal zaterdag de laatste keer discoschaatsen zijn, want ons schaatsseizoen eindigt alweer woensdag 20 maart. Dus trommel al je vrienden op en dan maken we er samen een leuke schaatsdisco van!

Tickets

Een ticket voor het discoschaatsen kost slechts €8,50 per persoon. (let op, de prijs kan per disco-event verschillen). Koop je ticket online of aan de balie op de dag van het evenement. Schaatsen zijn ter plekke te huur voor €6,00 per paar. Het dragen van handschoenen is verplicht.

Stap na afloop onze Sportsbar Hotwings in waar je kunt opwarmen en genieten van een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Mis deze kans niet om te genieten van een onvergetelijke avond vol plezier, muziek en schaatsen bij SilverDome! Nodig je vrienden en familie uit en maak van elke discoschaatsavond een feest om te onthouden.

Houdt er rekening mee dat de beschikbaarheid beperkt kan zijn, dus zorg ervoor dat je jouw tickets op tijd bemachtigt!

v.a. 2 uur
v.a. €8,50 p.p
Vier jouw kinderfeestje bij ons!

Een kinderfeestje waarbij je zelf nergens meer aan hoeft te denken? Dat kan met het all-in kinderfeestje bij SilverDome!

€ 8,50

per persoon

v.a. 2 uur
v.a. €8,50 p.p

Maak je beleving compleet
door je arrangement zelf te maken

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail halte van Tuylpark is het dichtbij zijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl
Tijdens het ijsseizoen hanteren we een gevonden voorwerpenbak bij ingang Noord. Rondom evenementen zullen we  u doorverwijzen naar de organisator van het evenement.

SilverDome is toegankelijk voor minder validen. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar.

 Indien je in een rolstoel naar een evenement komt, kunt je zonder problemen naar de zaal vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Informeer altijd bij de organisator van het evenement naar de faciliteiten voor minder validen.  

SilverDome verhuurd zijn locatie veelal aan externe organisatoren. Alleen door de organisator / promotor officieel aan het SilverDome bevestigde evenementen worden op de website vermeld. Het gebeurt wel eens dat de organisator/artiest zich het recht voorbehoudt om de aankondiging van een concert als eerste op zijn of haar eigen site aan te kondigen. Blijf dus de website controleren om te kijken via welke officiële kaartverkoper je kaarten kunt kopen en wanneer de kaartvoorverkoop start

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties

Activiteit aanvragen

* ook in het zomerseizoen mogelijk