ICE

Tickets & Tarieven

Tickets & Tarieven

Tarieven schaatsen in SilverDome

ENTREETICKET (woensdagmiddag)SCHAATSHUUR (woensdagmiddag)
Alle leeftijden€ tba€ tba

Het schaatsseizoen 2023-2024 is ten einde, wij maken binnenkort de de startdatum en tarieven voor het winterseizoen 2024-2025 bekend!

Groepen en of kinderfeestjes zijn op reservering mogelijk, neem hiervoor contact met ons op. Tijdens vakantie IJspretweken & discoschaatsen worden aangepaste tarieven gehanteerd.

  • Schaatstickets voor de woensdagmiddag zijn aan de kassa te koop of via de website
  • Schaatstickets voor het discoschaatsen klik hier 
  • Check altijd de openingstijden en evt. uitvaldagen
  • De oval (bovenbaan)is definitief gesloten
  • Het dragen van handschoenen tijdens het schaatsen is verplicht. Handschoenen zijn verkrijgbaar in de schaatswinkel.

Cadeaukaart geven? Wij accepteren de Schaatscadeaukaart!

De Schaats Cadeaukaart is een nieuwe cadeaubon in Nederland. Ideaal voor de winterliefhebbers voor een middag op het ijs, of om schaatsbenodigdheden te kopen. De Schaats Cadeaukaart kun je inleveren bij SilverDome Zoetermeer of andere schaatsbanen. Geef ijsplezier cadeau!

Hoe werkt het? Koop de Schaatscadeaukaart online of in de winkel (primera), geef de  kaart cadeau, de 0ntvanger overhandigd  de Schaats Cadeaukaart bij de kassa, het bedrag op de Schaats Cadeaukaart wordt afgetrokken van het totale bonbedrag. Indien nodig kun je het restant op een andere manier betalen

 

Geen schaatsen? Schaatsen Huren

Wil je komen schaatsen maar heb je zelf geen schaatsen? Geen Probleem, bij SilverDome huur je schaatsen voor € 6,00  per paar of koop direct online onze combiticket!

Groepen? Neem contact met ons op voor de Schaatshuur mogelijkheden.

 

 

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om jullie te helpen

Heb je vragen?

Wij helpen je graag aan het juiste antwoord

Parkeren is geen probleem bij SilverDome Zoetermeer. Ons gratis parkeerterrein biedt plaats aan ruim 700 auto’s. Op een paar minuten loopafstand kun je ook terecht om te parkeren.

Op loopafstand van het SilverDome kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer. Randstadrail Halte van Tuylpark is het dichtstbijzijnde station. Kijk voor dienstregelingen en voor een vervoersadvies op de websites van de Nederlandse Spoorwegen: www.ns.nl en de algemene openbaar vervoer site: www.9292ov.nl.

Voor verloren voorwerpen kun je op werkdagen met onze receptie bellen: 079-330 50 00. Je kunt ook een email sturen: info@silverdome.nl waarna je eventueel kan worden doorverwezen naar de organisator van het evenement

Indien je in een rolstoel komt, kunt je zonder problemen naar de arena vanuit de hoofdentree. Zowel de hoofdentree als de zaal zijn gelegen op de begane grond. Er is op de begane grond een invalidentoilet beschikbaar. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties